Foto cirkels

Op voorraad

€ 0,00

Productbeschrijving

Details

Foto cirkels

Een muur vol foto cirkels maakt van elke muur binnen no-time een feestje om naar te kijken! Met deze vrolijke cirkels maak je de mooiste figuren en vertel je jouw persoonlijke verhaal in geur en kleur! Dit keer zonder woorden en gewoon op je muur. Het leukste van deze foto cirkels is natuurlijk dat je ze zo speels mogelijk op kan hangen als je zelf wilt. Jij zoekt de leukste foto, quotes en momenten uit en wij printen ze voor je op plexiglas, sticker of aluminium (dibond).

Blijf creëren

Je hoeft natuurlijk niet in een keer al jouw favoriete momenten door ons af te laten drukken. Jij bepaalt namelijk zelf hoe en waar je ze ophangt. En met een beetje creativiteit raak jij nooit “uitgehangent”! Zo kun je in het midden van de door jouw beoogde muur beginnen met één of enkele foto cirkels en gaandeweg al jouw lievelings momenten blijven toevoegen.

Nieuwsgierig naar de foto cirkels in jouw huis?

Dit is heel simpel. Je maakt een foto van de muur die je wilt opfleuren. Die upload je tijdens het ontwerpen in de ontwerpstudio. Daarna ontwerp jij jouw foto cirkels, en voila! De tool laat nu jouw muur en foto cirkels zien. Zo weet je gelijk hoe het staat bij jou in huis of op kantoor! Alles foto cirkels worden gratis geleverd met dubbelzijdige tape. Dit ophangsysteem is onzichtbaar en is alvast voor je bevestigd aan elke foto cirkel.

Nu is het de beurt aan deJouwe

Als jij jouw ontwerp helemaal af hebt, ligt de bal bij ons. Wij van deJouwe vinden het enorm belangrijk dat jij tevreden bent met jouw foto cirkels. Daarom gaan we met veel zorg, de modernste machines en technieken aan de slag om jouw een glimlach te bezorgen. Elke keer als jij naar jouw ronde foto’s kijkt! Het monteren van de cirkels is dankzij de dubbelzijdige tape heel eenvoudig geworden.

Extra informatie

Extra informatie

Ontwerp met: Foto(s), Teksten
Thema: Geen
Je zoekt een: Sticker