Filmrol muursticker

Op voorraad

€ 0,00

Productbeschrijving

Details

Filmrol muursticker van deJouwe 

Voor elke filmliefhebber is deze filmrol muursticker een must have in huis! Nu leg je jouw mooiste herinneringen vast in deze originele filmrol muursticker. De filmrol muursticker bestel je in elk gewenst formaat en de kleur pas je natuurlijk aan zodat deze perfect past bij je interieur! DeJouwe biedt de mogelijkheid om jouw favoriete momenten vast te leggen op een geheel nieuwe manier!

Upload een foto van je muur

Upload eenvoudig een foto van de muur waar jij de filmrol muursticker wil ophangen. Hierdoor kan je in onze studio al zien hoe jouw eigen ontwerp van de filmrol muursticker in de kamer eruit komt te zien. Hoe gaaf is dat! 

Plakgarantie

Zoals jij jouw filmrol muursticker met veel zorg hebt gemaakt, wordt deze ook door ons met de meeste aandacht, de modernste machines en technieken verwerkt. Om jouw filmrol muursticker perfect op de muur aan te brengen ontvang je van ons een duidelijke plakinstructie. Is het aanbrengen van de filmrol muursticker toch niet helemaal gelukt maak dan gebruik van onze plakgarantie en ontvang een nieuw exemplaar.  

Opmaakopties

Geef je foto’s in de filmrol muursticker net dat beetje extra uitstraling door gebruik te maken van onze foto-effecten. Dit kan door middel van filters en het aanpassen van kleuren in onze studio. Wat je ook kiest, je foto’s worden gegarandeerd haarscherp afgedrukt! Snijd je foto’s bij zodat deze perfect in jouw ontwerp passen of kies een foto uit onze galerij. 

Levering van deJouwe

Bij deJouwe is de verzending gratis. Levertijd: 3 werkdagen.

Het aantal dagen gaat in op de eerstvolgende werkdag na ontvangst van je betaling.

Controleer direct na ontvangst van het artikel (de filmrol muursticker) of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij je vriendelijk zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice om dit te melden.

Extra informatie

Extra informatie

Ontwerp met: Foto(s), Illustraties
Thema: Gezelligheid
Je zoekt een: Sticker