Fotoletters

Op voorraad

€ 0,00

Productbeschrijving

Details

Fotoletters

Fotoletters van deJouwe

Deze fotoletters van deJouwe zijn de ultieme manier om jouw (kinder-)kamer, kantoor of functionele ruimte helemaal af te maken. De door jou zelf gedesignde foto letters, waarvoor jij je lieveling foto’s of afbeeldingen hebt gebruikt, zijn en blijven een feestje om naar te kijken. Natuurlijk zijn deze letters voor op de muur leuk voor in je eigen huis. Maar wat dacht je ervan om de leukste foto's van jou en je beste vriend(in) te gebruiken voor jullie eigen spreuk, en aan hem of haar dit super originele cadeau te geven?

Bekijk de muursticker op je eigen muur!

Ben je helemaal enthousiast over de muursticker fotoletters en wil jij eigenlijk niet anders meer, maar twijfel je of de fotoletters wel passen bij jouw interieur? Laat deJouwe die twijfels dan wegnemen met de speciaal ontworpen tool die precies laat zien hoe jouw ontwerp er op jouw muur uit zien. Zo zie je precies of je de juiste foto's, tekst en-/of filters hebt gekozen en of je dat lijntje om de foto's in het echt ook zo leuk vindt staan, of toch liever de kleur van je bank geeft. Oja, wist je dat je het lettertype en de grootte zelf kunt bepalen?

Ophangen van de muurstickers

Als jij eenmaal je best hebt gedaan op jouw uniek ontworpen muursticker, is het aan deJouwe om de handen uit de mouwen te steken. En jouw order met aandacht en zichtbare kwaliteit te realiseren om vervolgens ervoor te zorgen dat jouw letters voor op de muur binnen 3-5 werkdagen worden geleverd.

Extra informatie

Extra informatie

Ontwerp met: Foto(s), Teksten
Thema: Geen
Je zoekt een: Sticker