Muursticker fotolijsten

Op voorraad

€ 0,00

Productbeschrijving

Details

Muursticker fotolijsten van deJouwe

Vul de muursticker fotolijsten met jouw mooiste foto's. Als je klaar bent met jouw creatie worden jouw ingelijste foto's door ons geprint als sticker en valt deze binnen 3 werkdagen op jouw deurmat. Je bestelt 'm in elk gewenst formaat en de kleur pas je natuurlijk aan zodat deze perfect past bij je interieur! DeJouwe biedt de mogelijkheid om jouw favoriete momenten vast te leggen op een geheel nieuwe manier!

Upload een foto van je muur

Upload eenvoudig een foto van de muur waar jij deze muursticker fotolijsten wil ophangen. Hierdoor kan je in onze studio al zien hoe jouw eigen ontwerp van de muursticker fotolijsten in de kamer eruit komt te zien. Hoe gaaf is dat!

Vul jouw lijstjes met foto's

Upload eenvoudig jouw mooiste foto's in de lijstjes. Kleiner? Groter? Filter? Jij bent de designer! 

Plakgarantie voor muursticker

Zoals jij jouw muursticker fotolijsten met veel zorg hebt gemaakt, wordt deze ook door ons met de meeste aandacht, de modernste machines en technieken verwerkt. Om jouw muursticker fotolijsten perfect op de muur aan te brengen ontvang je van ons een duidelijke plakinstructie. Is het aanbrengen van de muursticker fotolijsten toch niet helemaal gelukt? Maak dan gebruik van onze plakgarantie en ontvang een nieuw exemplaar.

Opmaakopties voor fotolijsten

Geef je foto’s in de muursticker fotolijsten net dat beetje extra uitstraling door gebruik te maken van onze foto-effecten. Dit kan door middel van filters en het aanpassen van kleuren. Wat je ook kiest, je foto’s worden gegarandeerd haarscherp afgedrukt! Snijd je foto’s bij zodat deze perfect in jouw ontwerp passen of maak gebruik van onze galerij.

Levering van deJouwe

Bij deJouwe is de verzending gratis en de levertijd is 3 werkdagen.

Het aantal dagen gaat in op de eerstvolgende werkdag na ontvangst van je betaling.

Controleer direct na ontvangst van het artikel (de muursticker fotolijsten) of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij je vriendelijk zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice om dit te melden.

 

Extra informatie

Extra informatie

Ontwerp met: Foto(s)
Thema: Home
Je zoekt een: Sticker