Fotolijstjes

Op voorraad

€ 0,00

Productbeschrijving

Details

Muursticker fotolijsten van deJouwe

Wat zijn muursticker fotolijsten? Je hebt vast wel eens een wand vol van die leuke fotolijstjes die door elkaar heen hangen gezien. Bijvoorbeeld op televisie of bij een bekende thuis. Zelf zie je jezelf niet echt in de weer gaan met een boormachine, schroeven, muurpluggen en hamers. Dus ben je tot nog toe van het idee afgestapt. Helaas, want je zag ze bij wijze van spreken al zo leuk boven jouw bank hangen. En wat stonden ze leuk hè?

Wat nou als deJouwe daar een oplossing voor heeft bedacht? Een oplossing waarmee je jouw muur alsnog vol kan hangen met fotolijsten, zonder dat je een beroep hoeft te doen op jouw of iemand anders zijn "handige Harry-skills". Bij deJouwe koop je namelijk kant-en-klare set van 4, 8 of 11 fotolijstjes! Indien je de lijstjes toch liever geprint hebt op aluminium, plexiglas of forex dan kan dit natuurlijk ook.

Voordelen van een muursticker fotolijst van deJouwe

Vul de muursticker fotolijst met jouw mooiste foto's. Als je wilt geef je je foto's nog een mooi filter. Als je klaar bent met jouw creatie worden jouw ‘ingelijste’ foto’s binnen 3-5 werkdagen geleverd. Je bestelt de lijstjes in elk gewenst formaat zodat deze perfect passen bij je interieur!

Hoe staat zo'n muursticker fotolijst op jouw muur?

Bij deJouwe upload je een foto van de muur waarop jij je muursticker fotolijsten wilt hebben. De software van deJouwe maakt een preview van jouw muur met de door jouw gekozen producten en zo zie jij dus op voorhand al hoe je aankoop zal staan!

Zoals jij jouw muursticker fotolijsten met veel zorg hebt gemaakt, worden deze ook door ons met de meeste aandacht, de modernste machines en technieken verwerkt. Om jouw muursticker fotolijst perfect op de muur aan te brengen ontvang je van ons een duidelijke plakinstructie. Is het aanbrengen van de muursticker fotolijsten toch niet helemaal gelukt? Maak dan gebruik van onze plakgarantie en ontvang een nieuw exemplaar van jouw muursticker fotolijst.

Extra informatie

Extra informatie

Ontwerp met: Foto(s)
Thema: Home
Je zoekt een: Sticker