Hexagons

Op voorraad

€ 0,00

Productbeschrijving

Details

Hexagon fotocollage

Een hexagon foto is een coole en nieuwe manier om jouw muren snel en makkelijk te personaliseren met je eigen foto's, plaatjes of quotes. Met deze leuke zeshoekige foto's op plexiglas of aluminium (dibond) raak je nooit meer uitgekeken op de muren in jouw huis. De vorm en uitstraling van de hexagon foto's lijken zo uit een Scandinavisch designboek te komen en passen in ieder huis of kantoor. En zullen gegarandeerd een verpletterende indruk maken.

Eeuwig plezier

Op een wand met hexagon foto's zul je niet snel uitgekeken raken. Weet je waarom niet? De hexagon foto's zijn namelijk modulair. Wat inhoudt dat jij in principe nooit uitgebouwd hoeft te zijn. Je kunt de honingraat structuur blijven uitbouwen of foto's na verloop van tijd heel makkelijk verwisselen van plek of vervangen. Zo kun je ieder jaar jouw leukste foto's van het jaar ervoor toevoegen aan jouw wand.

Hexagon foto's van deJouwe

Elke hexagon foto die je bestelt bij deJouwe wordt geleverd met gratis dubbelzijdig tape. Ook leveren we er een handige montagemal bij zodat de tussenruimte tussen je hexagons allemaal gelijk zijn. Wil je vooraf al zien hoe de hexagons op jouw muur staan? We hebben een handige tool voor je gemaakt die ervoor zorgt dat je van te voren precies weet of jouw hexagon foto's goed staan in jouw woning. Upload een foto van de muur waar jij uiteindelijk jouw eigen creatie op wilt hangen. Deze foto importeer je in de studio van deJouwe waarna jij jouw creatie live kan zien op deze muur. Weet jij gelijk zeker dat je een goede keus hebt gemaakt!

De beloftes van deJouwe

Als jouw bestelling eenmaal bij ons binnen is gaan wij jouw creatie tot leven brengen. Dit doen we met veel zorg, de modernste machines en technieken en bovendien met een vleugje liefde! Omdat jij net zoals als wij van mooie producten houdt. Je ontvangt bij jouw hexagon foto’s een handige montagemal, het ophangen van je hexagons is hiermee een fluitje van een cent.

Extra informatie

Extra informatie

Ontwerp met: Foto(s), Teksten
Thema: Geen
Je zoekt een: Sticker